Eιδικοί από το Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και την επιχείρηση Taylors of Harrogate δίνουν συμβουλές για το πως θα φτιάξετε τον τέλειο καφέ, βασισμένοι στην επιστήμη!
Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν πρέπει να έχετε κόκκους από την Κολομβία, που πρέπει να “κόψετε” στο σπίτι. Aν είναι καβουρδισμένοι σε μεγάλο υψόμετρο τόσο το καλύτερο. Επίσης, πρέπει να πίνετε τον καφέ σε λευκή κούπα, καθώς σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στη γεύση του καφέ!
Τώρα βέβαια, πως θα τα καταφέρετε όλα αυτά από το σπίτι σας είναι άξιο συζήτησης…