Για να μη μυρίζει το σπίτι από τα ψάρια, για να διατηρηθούν οι πατάτες σκληρές, αλλά και για να μάθετε όλα τα απίθανα μυστικά της κουζίνας, δεν έχετε παρά να συμβουλευθείτε το παρακάτω άρθρο!
Για να μη μυρίζει το σπίτι από τα ψάρια που τηγανίσαμε, σε ένα μπρίκι βράζουμε κανέλα.
Για να μην κολλάνε τα καινούργια σκεύη βράζω πρώτα γάλα.
Για να είναι μαλακά τα ρούχα, βάζω μία κουταλιά σόδα φαγητού.
Για να διατηρηθούν οι πατάτες σκληρές, βάζουμε 2-3 μήλα ανάμεσά τους.
Τα φρούτα στην φρουτιέρα διατηρούνται, αν βάλουμε μέσα και λεμόνια.
Το κιτρίνισμα στο ύφασμα από το σίδερο καθαρίζει με ένα πανάκι βουτηγμένο σε οξυζενέ.
Το βερνίκι νυχιών από τα ρούχα βγαίνει με νερό και αμμωνία.
Αν στο βάζο που έχουμε τριαντάφυλλα ή άλλα λουλούδια βάλουμε στο νερό αμμωνία θα αλλάξουν χρώμα.
Αν θέλετε να κάνετε μία δική σας λακ, ανακατέψτε τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη, δύο φλιτζάνια νερό, μισό ποτήρι χυμό λεμονιού και βράστε το μείγμα.
Πηγή