Δίχως τέλος τα περιστατικά μεταξύ . Μόνο το βράδυ της Κυριακής, σημειώθηκαν τρεις επιθέσεις σε περιοχές της Αττικής.

Στο Παλαιό Φάληρο δύο 15χρονοι δέχθηκαν επίθεση με ρόπαλα από ομάδα τριών ατόμων, ενώ στο Ίλιον δύο ανήλικοι απειλήθηκαν με μαχαίρι. Παράλληλα, επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε και κατά 13χρονου στην Πετρούπολη.

Επιτέθηκαν σε 15χρονους με κουκούλες και ρόπαλα

Αρχικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το επεισόδιο στο Παλαιό Φάληρο σημειώθηκε από ομάδα τριών ατόμων, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα. Οι δράστες προσέγγισαν δύο 15χρονους στην οδό Τερψιθέας και άρχισαν να τους χτυπάνε, τραυματίζοντας δύο παιδιά στο πρόσωπο, στα χέρια και στο κεφάλι. Στους δύο ανήλικους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ανήλικοι λήστεψαν ανηλίκους

Παράλληλα, στην οδό Ρόδων, στο Ίλιον, δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών έπεσαν θύματα ληστών, οι οποίοι τους απείλησαν με μαχαίρι προκειμένου να τους πάρουν κινητά τηλέφωνα και χρήματα που είχαν επάνω τους.

Τα παιδιά κατάφεραν να ξεφύγουν και έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία. Μετά από έρευνες έγιναν τρεις συλλήψεις ατόμων 14 και 15 ετών.

Μαχαίρωσαν 13χρονο

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας 13χρονος στην Πετρούπολη. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 23:00, στην περιοχή Αγία Τριάδα, κοντά σε σχολείο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως: «ήρθαν οι πιτσιρικάδες αφού έγινε το περιστατικό να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους λέω ‘τι έγινε’ και τα μασάγανε, πως χτύπησε στο κάγκελο ένας φίλος τους αλλά τους ξέφυγε τι έγινε και πήρα την αστυνομία».

«Ήταν μια παρέα 12-13 χρονών. Έφτασε η αστυνομία και τους πιάσανε», σημείωσε. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία, ενώ δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την κατάστασή του.