– Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι στο Πάτημα Βριλησσίων.

Εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό, εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός ανήκει σε γυναίκα.

Κατά πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είναι άνω των 60 ετών, αλλοδαπή και εργαζόταν σε βιοτεχνία κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής, στην οδό Αναπαύσεως. Την ώρα της πυρκαγιάς όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης βγήκαν από το κτήριο και κατά την καταμέτρηση έγινε αντιληπτή η απουσία της, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Υπενθυμίζεται, πως στην τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ο εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, κ. Βαθρακογιάννης διέψευδε πληροφορίες που έκαναν λόγο για αγνοούμενο άτομο. «Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τελικώς όπως αποδείχθηκε από την αναζήτησή της, η 60χρονη είχε χάσει τη ζωή της.