: Οι 10.000 θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από το πρώτο κουδούνι που θα χτυπήσει στα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ στόχος του υπουργείου φαίνεται πως είναι να έχουν ανακοινωθεί τόσο τα ονόματα των νεοδιόριστων, όσο και των αναπληρωτών, αρχές Αυγούστου

Τα βήματα που μένει να γίνουν πριν εκδοθεί η σχετική πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας.

 

Μετά το ΦΕΚ με την , ακολουθεί:

Η πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις.

Η πρόσκληση θα αφορά στις αιτήσεις για μόνιμο διορισμό όπου υφίστανται εν ισχύ Αξιολογικοί Πίνακες ΑΣΕΠ, ενώ η Πρόσκληση για αιτήσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μετατίθεται για το χρονικό σημείο στο οποίο θα υπάρχουν διαθέσιμοι οι Οριστικοί Πίνακες .

Θυμίζουμε ότι όλοι οι διορισμοί θα προκύψουν από τους πίνακες ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 για τη Γενική Παιδεία και 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022 για την Ειδική Αγωγή. Το υπουργείο έχει στα χέρια του όλους τους πίνακες εκτός από τους οριστικούς της 2ΓΕ/2023.

Η Εγκύκλιος  με την προθεσμία αιτήσεων, οι οποίες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης () ().

Έπειτα, θα γίνει η κατάθεση αιτήσεων από τους υποψήφιους μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, για να ακολουθήσουν οι Πίνακες με τα ονόματα των διορισθέντων και το σχετικό ΦΕΚ.

 

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ